פשטידת גבינות וביצים

אוכל, קדימה אוכל - מתכונים מדרשתיים • כניסות

בערך 250-300 גרם גבינה (מה שאוהבים או שילוב בין סוגים)

4-5 ביצים

2-3 כפות גבינה מגורדת

תבלינים: פלפל שחור, שום מיובש, טימין, אורגנו, רוזמרין (או כל כיוון אחר שאוהבים)

כף שמן זית

לשמן תבנית בשמן זית ולשגר לתנור של כ-180 מעלות, למשך בערך 40 דקות, או עד שהיא מזהיבה ועולה.

לא לחשוש, היא יורדת אח"כ, כי אין בה קמח וזה טבען של הביצים 😉

טעימה חמה וגם קרה, כמו שהיא או כמצע לאבוקדו, או ממרחים אחרים