פילה סלמון אפוי בחמש דקות

מתכונים מדרשתיים • 17/7/2018 כניסות

המצרכים:

נתח פילה סלמון, מלח, פלפל שחור, קורויה, טימין, 5 גבעולי כוסברה, שמן זית, חמאה, נייר כסף.

אופן ההכנה:

לפרוס על גבי תבנית אפיה נייר כסף ארוך.

להניח לאורכו את פילה הדג.

לבזוק על הדג את המלח, הפלפל השחור, הקורויה והטימין.

להניח 5 קוביות חמאה של כ - 1 ס"מ לאורך הדג.

לשפוך מעט שמן זית לאורך הדג.

להניח על הדג את גבעולי הכוסברה.

לסגור את נייר הכסף היטב ולאפות 15-20 דק'.

לאכול בתאבון.