דרוש.ה מנהל.ת ענף המזון בקיבוץ שדה בוקר
אחריות:
אחריות כוללת על הכלבו, חדר האוכל והמטבח.
- קניינות, ניהול מלאי, מעקב מלאי ותוכנית פעילות שנתית.
- אחריות לתפריטים לצד מנהל תפעולי של חדר האוכל, קשר עם גורמים במשק, עמידה בלוחות זמנים, שימור ושיפור השירות ללקוח.
- טיפול בכח אדם: גיוס, הגדרת תפקידים, אחריות על העובדים.
- תקציבים: בניית תקציב שנתי, מעקב על ביצועו ואחריות לעמידה בתקציב וביעדים.
היקף משרה: מלאה.
השכלה ונסיון:
עדיפות ללימודים בתחומי כלכלה, לוגיסטיקה.
יתרון לבעלי נסיון בתפקידי ניהול דומים.
מיומנויות:
- ידע וניסיון בניהול מלאי.
- ידע בבניית תקציב וניהול כספי.
- ניסיון בסביבת עבודה ממוחשבת, יכולת אפיון והפקת דוחות.
- יכולת ניהול מו"מ.
- יכולת וניסיון בניהול צוות ועבודה בצוות.
- ראייה מערכתית.
תכונות נדרשות:
- תודעת שירות גבוהה
- יחסי אנוש טובים
- יוזם
- חריצות ומשמעת עצמית
- עמידה במצבי לחץ ואי ודאות
עדיפות למגורים באזור.
קורות חיים יש לשלוח למייל: masha@sboker.org.il