לזניה לעצלנים

אוכל, קדימה אוכל - מתכונים מדרשתיים • כניסות

מערבבים 4 ביצים, 2 גבינות (קוטג'/לבנה/גם וגם), בקבוק רוטב pasata של muti (בקבוק זכוכית עם רוטב עגבניות. אפשר גם קופסה גדולה של עגבניות מרוסקות. *לא* רסק!!).

בתבנית שמים שכבות של עלי לזניה, בלילה, גבנ"צ מגורדת (עדיף מוצרלה כמובן).

מסיימים בעלי לזניה ושופכים מעליהם קופסת שמנת מתוקה מעורבבת עם ביצה כך שכל עלי הלזניה מכוסים.

לתנור ל - 40 דקות ב180 מעלות.

יוצא פיצוץ!!