פודינג אורז

אוכל, קדימה אוכל - מתכונים מדרשתיים • כניסות

לא שיא הבריאות אבל מפנק ממש בחורף.

בסיר שמים כוס אורז עגול (גם אורז לסושי לוקח אבל לא סוגים אחרים) וכוס וחצי מים.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומחכים שכל המים יספגו (עניין של 10 דק' לא צריך לכסות).

כשנספגים להוסיף ליטר חלב, להביא כמעט לרתיחה, להעביר ללהבה הכי קטנה וגם אותה להנמיך למינימום ולבשל כ - 45 דק' תוך ערבובים תכופים. אחרי 45 דק' להוסיף שליש כוס סוכר (תלוי כמה מתוק אוהבים).

להגיש עם קינמון. אפשר גם לבשל עם מקל קינמון בפנים או כפית תמצית וניל או אם ממש רוצים להתפנק עם חלב וניל (אבל אז לוותר על ההמתקה).